Modern & Secure Workplace

Een Modern & Secure Workplace is de combinatie van een Microsoft Modern Workplace met een Cisco Secure Workplace, aangevuld met onze uitgebreide security en monitoring services.

De Modern Workplace biedt u de modernste samenwerkingstools die u in staat stellen om op een veilige en efficiënte manier als team optimaal te presteren. Onze oplossing is gebaseerd op Microsoft 365 Business, wat bijna alle dataverkeer binnen de firma kan centraliseren en beveiligen. Deze cloud oplossing biedt u een professionele e-mail en agenda oplossing, quasi onbeperkte en veilige cloud opslag voor al uw bestanden en levert via de Microsoft Teams toepassing het makkelijkste en meest uitgebreide pakket voor interne én externe communicatie.

De Secure Workplace biedt de beste bescherming voor je toestel door een combinatie van tools die malware tegen houden voor ze op je device terechtkomen en tools die je toestel zelf zo veilig mogelijk houden. Meer informatie hierover kan je lezen op onze Cisco Secure Workplace pagina.

Vier pijlers

Een moderne en veilige werkplek wordt gebouwd op vier pijlers: (1) beveiligde werkplek, (2) platform om makkelijk samen te werken met collega’s en partners, (3) moderne cloud, server en netwerkinfrastructuur en (4) managed it services die alles op mekaar afstemmen en zorgen voor veilige en effectieve IT omgeving.

Onze Modern & Secure Workplace formules zorgen al voor pijlers 1, 2 en 4. Idealiter vul je dit aan met onze Secure Network infrastructuur gebaseerd op Cisco Meraki cloud-managed netwerkapparatuur en met een Microsoft (hybrid) cloudinfrastructuur gebaseerd op Microsoft Azure. Die combinatie levert je veilige en vooruitstrevende IT mogelijkheden om je bedrijf een serieuze boost in efficiëntie te geven.

Managed Services

Krijg een IT netwerk dat terug ten dienste staat van je bedrijf.

Minder tijd kwijt aan zorgen, meer tijd over voor je business. Wij monitoren je security en doen de broodnodige incident respons.

Compute & Network

Bouw jouw efficiëntie op basis van een hybrid cloud en secure remote access.

Wij zorgen voor de security rode draad, van cloud servers en Microsoft 365 tot mobile devices en camerabewaking.

Secure

Krijg je medewerkers, klanten en data beveiligd op een geïntegreerde manier.

Beveiliging die bedreigingen sneller detecteert én mogelijkheden biedt om met gelijke wapens terug te vechten.

Collaborate

Maak gebruik van veilige tools om samen te werken met collega’s, klanten en leveranciers.

We bieden oplossingen op maat op basis van Microsoft Teams, Microsoft 365 en Cisco Webex.

Hoe stemmen we de Secure Workplace af op de Modern Workplace

We breiden de security achter de schermen uit met beveiligingstools die rechtstreeks een impact hebben om op een veiligere manier van werken. Dankzij de single-sign-on functionaliteit en de password manager, is het veel eenvoudiger en veiliger om met individuele login gegevens op de verschillende cloud services en leverancier websites in te loggen. Op basis van Azure Information Protection is het mogelijk om security classificatie te gaan doen van bijvoorbeeld verzonden mails of doorgestuurde office documenten. Dit reduceert enorm het risico op vergissingen.

Incident Response Plan

Bij elke Modern & Secure Workplace installatie wordt een incident response plan uitgewerkt. Een dergelijk plan is essentieel om in geval van een cyberaanval snel en efficiënt te kunnen optreden.

Enkel kerntaken die in zo’n plan worden vastgelegd zijn:

  • Verantwoordelijkheden
  • Wie bepaalt hoe kritiek een incident is?
  • Wie bepaalt of een event effectief een incident wordt? Gebeurt detectie reactief of proactief?
  • Wie onderzoekt het incident en welke tools zijn er voorhanden?
  • Wie bepaalt hoe het eventueel opkuisen van de besmetting moet gebeuren (malware removal of volledige image terugzetten?)
  • Wanneer welke back-up recovery uitvoeren?
  • Post-incident opvolging

Een incident response procedure maakt idealiter deel uit van een meer overkoepelend business continuity plan